VMS 18-V13 SF Fortsättning kväll

Cirkeln "Släktforskning, fortsättning" vänder sig till dig som vill vidga ditt kunnande om släktforskning. Du har släktforskat tidigare och har grundläggande kunskaper för att söka i digitala arkiv och att dokumentera resultaten av forskningens på ett riktigt sätt. Att du har tillräcklig datorvana förutsätts. Under cirkeln fördjupar vi kunskapen om kyrkoarkiven. Vi söker i folkbokföringen, bouppteckningar, soldatregister och efter emigranter mm. Vi går igenom en del av utbudet av informationskällor på internet och via USB-stickor / DVD-skivor med tillrättalagd släktforskningsinformation.

Cirkeln omfattar 8 tillfällen med 3 x 45 min.

10 veckors abonnemang på Arkiv Digitals söktjänst AD Online ingår.

Cirkeln genomförs i samverkan med studieförbundet NBV som sänder ut kallelse och faktura på cirkelavgiften.

Ort inom KAK för cirkelns väljs beroende på deltagarnas hemvist och önskemål i syfte att få tillräckligt många deltagare för att strata cirkeln. Om antalet anmälda deltagare är för lågt vid planerad cirkelstart senareläggs startdatumet.

För mer information kontakta någon av cirkelledaren Ritwa Åstedt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,  Anita Björkroth Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt VMS Utbildningssamordnare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Detaljer

Startdatum 2018-03-21 18:00
Slutdatum 2018-05-09 20:30
Anmälan start datum 2018-01-11 0:00
Antal platser 8
Datum för sista anmälan 2018-03-21 0:00
Pris/person 900 Kr inkl. 10 veckors abonnemang på AD
Plats
KAK, Plats väljs efter deltagarnas önskemål
Västra Långgatan 2, 731 32 Köping, Sverige
KAK, Plats väljs efter deltagarnas önskemål
Vi tar inte längre emot anmälningar till denna aktivitet
900 SEK 5

Plats karta