Tore på spåret finns på SVT Play.
Norsk serie där Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner.

21-åriga Siri är adopterad från Indien och bor i Sandnes. Hon känner att hon inte får någon ro förrän hon finner sin biologiska mor. Programledaren Tore Strømøy börjar nysta i spåren och reser till Indien tillsammans med Siri. Men är det över huvud taget möjligt att hitta en enstaka person i ett land med närmare 1,4 miljarder invånare? Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner. Del 1 av 5. (Norge, 2018)

Se avsnitt 1 på SVT Play här!

Tanja är uppväxt i Norge, men hon vet att hon är född i Kanada och att hon har cree-ursprung. Det är först när hon själv blir mor, som behovet att veta mer om den egna bakgrunden börjar växa sig starkare. Programledaren Tore Strømøy börjar forska i Tanjas ursprung och tillsammans reser de till Kanada för att försöka hitta hennes biologiska mor. Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner. Del 2 av 5. (Norge, 2018)

Se avsnitt 2 på SVT Play här!

11 år gamla Elias reser med Tore till Kapstaden i Sydafrika för att hitta Elias biologiska pappa Phillip. Med på resan är också Elias norska pappa David, som är angelägen om att Elias och Phillip ska få träffas. Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner. Del 3 av 5. (Norge, 2018)

Se avsnitt 3 på SVT Play här!

Martha har letat efter sin lillasyster sedan 1958. Det var först då, när hennes mor gick bort, som Martha i moderns efterlämnade papper kom familjehemligheten om den okända systern på spåren. Vid 84 års ålder kontaktar Martha och hennes egen dotter Anne Tore, för att be om hjälp att hitta systern. Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner. Del 4 av 5. (Norge, 2018)

Se avsnitt 4 på SVT Play här!

När Ellen föddes i Ryssland 1993, med gom- och läppspalt och en rad andra fysiska skador, blev hon lämnad på sjukhuset av föräldrarna. Sina fem första levnadsår tillbringade hon på barnhem, innan hon adopterades av ett par i Tromsø i Norge. Tillsammans med Tore reser Ellen tillbaka till platsen där hon tillbringade början av sitt liv, i hopp om att hitta sin familj och få svar på frågor om vad som hände den gången hon föddes. Tore Strømøy reser jorden runt för att hjälpa människor att hitta släkt och vänner. Del 5 av 5. (Norge, 2018)

Se avsnitt 5 på SVT Play här!