Logga in

Logga in

Logga in på medlemssidor

Endast för medlemmar!

Det finns flera lediga uppgifter i föreningen att välja bland för Dig som vill öka ditt engagemang i Västra Mälardalens Släktforskare. Vi är idag ett glatt gäng ”ledare” som håller igång föreningens verksamheter. Där räknar vi in styrelsen, cirkelledare, öppet husledare, utbildningssamordnare, värd för medlemsöppet och redaktörerna för AnSpråket och hemsidan. Många har varit med sedan starten 2001 medan andra kommit till mer nyligen.

Just nu har vi behov av att hitta funktionärer för förstärkning av några av rollerna:

Utbildningssamordnare

Som utbildningssamordnare sköter Du administrationen av VMS utbildningsprogram i nära samarbete med hela ledningsteamet och deltar som adjungerad på styrelsemötena. I uppgiften ingår även att hålla kontakten med vårt studieförbund NBV.

För mer information om denna roll kontakta Lars-Erik Käll på telefon 070 46 68 603.

Redaktör för AnSpråket

Vårt medlemsblad AnSpråket ges ut två gånger per år. Uppgiften att samla in material och redigera ihop texter och bilder i bladet ligger på ett redaktörsteam. Det behöver förstärkas. Vi använder Microsofts Publisher för att redigera AnSpråket.

För mer information om denna roll kontakta Sven Edman på telefon 070 565 27 69 eller Erik Holmberg på telefon 070-493 60 12.

Funktionärer för Öppet hus i Arboga och Kungsör

De månatliga ”Öppet hus” på våra fyra orter är föreningens viktigaste inkörsport för nya medlemmar och deltagare på våra cirklar. Det behövs minst tre personer med släktforskarerfarenhet vid varje tillfälle som kan introducera hur släktforskning går till för nybörjare och hjälpa andra med problem de stött på i sin forskning. Vi behöver förstärka med en funktionär både i Arboga och Kungsör.

För mer information om denna roll i Arboga kontakta Lars Karlsson på telefon 070 324 54 43

För mer information om denna roll i Kungsör kontakta Lars Åhlin på telefon 070 256 03 24

Lars-Erik Käll
Ordförande, Västra Mälardalens Släktforskare
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070 46 68 603


Medlemssidor

Logga in på medlemssidor

Endast för medlemmar!